Sjukling

Jag är så otroligt jävla genom sjuk just nu :(
Ni vet att jag hade ont i halsen tidigare i veckan? well, nu har det gått över till huvudvärk, feber och en snorig kran! OH JOY..

Så när jag vaknade imorse fick jag ångest! Jag mår riktigt piss och idag har vi fotografering, imorgon har vi svenska prov och på lördag kommer truls hit!! OCH JAG ÄR SJUK??
I och för sig kommer väl aldrig en förkyldning lägligt, men det här är verkligen otroligt olägligt.

Men iallafall så sitter jag insvept i en stor tjocktröja atm, sippar lite varmt te, har mina näsdukar i högsta hugg(med beskyddande balsam i??) och försöker plugga om renässansen i sverige till imorgon.
Vet inte hur jag ska orka ta mig till skolan imorrn, men blir att försöka gå på provet iallafall.

Nee, förkyldningar borde verkligen inte få finnas :(

hoppas ni slipper höstförkyldningar!

Puss / fia


Kan någon ge mig en varm sommarkväll i Lindesberg med allt tillbehör , nu tack?


Gonatt!

Nu har jag precis avslutat min härliga kopp av det ny inköpta teet med smak av äpple,kanel och russin!
Hur underbart gott somhelst :D
FÖrresten, tror det var en snarlik tornado utanför oss nyss? kändes som träden utanför va påväg att dra upp rötterna!!
Läskigt värre..

Jaja, nu blir det sängs för mig snart, men ska kolla lite Seinfeld först!
 Besos <3

Fia tycker till!

Idag på klasstiden såg vi en kort film om en tjej vid namn Sasha 
hon är helt beroende av att "se extremt bra ut", det vill säga äta i stort sätt nothing, träna varje dag eftersom hon ansåg sig själv vara tjock, och om man är tjock så får man inga vänner och ingen tycker om att vara nära en.
"It's important to be pretty, because if your chubby noone wants to be friends with u."
Och inte nog med det. Hon går även och fixar spraytan och naglarna.
Saken är den, att Sasha är 10 år

Visst att det verkligen suger till i magen när man ser detta, men den jag verkligen uppmärksammar mig på är hennes mamma. Det är ju hon som sett till att lilla Sasha har blivit som hon är!
Ja menar, hur skev livsbild får inte stackars flickan när hon är tvungen att leva i en jävla bubbla där hennes mamma tar kontrollen på helt fel sätt.
Som jag ser det är ens mamma, eller föräldrar över huvudtaget, största förebilden för en själv. Det är dom vuxna man växer upp med och ser upp till under hela barn och tonåren, man lever ju som man lär.
När det då går överstyr att ens mor börjar berätta om hur man ska se ut för att "lyckas", att det är fel att vara överviktig och att de som är lite överviktiga inte platsar in i samhället, ja men då är det väl klart att man kommer tro att det är så?
En förälder ska kunna ge ens barn beröm och komplimanger UTAN att det går överstyr!!!!
men också det att varje förälder har uppgiften att visa sitt barn hur man hamnar rätt i livet och ska försöka undvika alla gropar sm kommer längs vägen.

Uppenbart är det mamman som inte är nöjd med sitt eget liv på något vis, hon känner att hon själv kanske inte riktigt lyckats bli just den snygga, perfekta "missfostret" hon vill vara, och nu håller hon på att uppleva sina drömmar genom sin dotter? Är inte det ett slags child abuse? och att Jordan ska vara Sashas förebild gör mig bara ännu mer irriterad. Flickan är tio år, hennes högsta dröm är att bli en utvikningsbrud. Jag höll fortfarande på att leka med barbiesar när jag var i hennes ålder.
Och även om jag var överviktig, inte använde mig av smink eller plattänger, hade många kompisar, så mådde jag väldigt bra. Visst att det förekom mobbing, både fysiskt och psykiskt. Men nu när jag ser tillbaka på hur jag hade det och jämför med hur sasha lever blir jag ändå väldigt deprimerad över hennes situation. Jag har lagt det mesta bakom mig. Men det är hon som hamnat så snett att det förmodligen kommer påverka henne livet ut.
Ska försöka avrunda, men jag blir verkligen så känslosamt upprörd av sånthär att jag bara kan välla ur mig saker och plötsligt har jag skrivit en hel bok!
Men titta själva på videon och ge er egen uppfattning. Det här borde absolut inte få förekomma!!!!




Lite blondare :)



Tadaaaah!
And here is the resuult!
Även om den vart försenad, skulle fixat håret igår OM det nu inte hade varit så att det fattades lite grejsimojs i förpackningen.. riktigt otippat!

Men iallafall vart det såhär :) inte föör blont och inte för mörkt! jag är nöjd (y)




Min hals gör forfarande jobbigt ont :'(


Grisigt!

Vaknade imorse utav att mitt fönster va uppblåst och det var minusgradigt i mitt rum!!
Och inte nog med det så fick jag sveda i halsen på köpet.
Usch! ne, var väl höstsjukan som svepte in genom fönstret för att, som varje år, göra ett litet besök.
Iallafall så gör min hals hysteriskt ont! och försöker kurera med te just nu. Tog den mest enorma koppen jag kunde hitta + två påsar med gröntvanilj te, drog på mig mössan, goströja och nu sitter jag här och myser i sängen, pluggar svenska och hoppas att halsontet ska försvinna.
Grymma tider nu...
Men tänk om det kanske är så att jag fått en släng av svinflunsan?


Orgasmic



Äpplen och kanel
in i ugnen 10 min
servera med lite turkiskyoghurt + honung
SÅ GOTT

Blond goes blond..er?

 Imorgon är planerna att jag ska sova till typ 10-11, sen gymma vid 13-15 och efter ut och köpa slingfärg!! :)
Grejen med att jag ofta slingar mitt hår istället för att bleka hela kaluffsen är för att jag faktiskt inte alls skulle passa i helblont, och platina blont är veerkligen inte min grej!, slingor gör håret mer levande och snyggt tycker jag ;) 
så imorgon blir det tillsnyggning!

På onsdag är det skolfoto!!!
och känner att min läckra lilla utväxt börjar titta fram mer och mer.. inte okej!
Ne känns som att det krävs lite fixning.


This is my last resort

 
 
Äntligen helg! åh som jag har längtat :)
Idag hade vi det fruktade kemiprovet. Och tjaa, det var väl ännu svårare än trott!
Kan inte säga att min dag vart försörd, men sjuukt nära! usch.. hatar att hon drog med massa uppgifter vi inte alls gått igenom!! vad är det för jävla stil liksom?
Ne .. IG- here I come =)

Fast naturkunskap in the whole, är inte alls mitt ämne, Liksom.. varför skulle jag gå en språk linje om jag ville ha naturkunskap på elitnivå?? tack, men nej tack Maria!


Iallafall är provet från helvetet avklarat, och nu återstår svenskaprovet, spanska glosor, en kort engelska sammanfattning och .. hmm va nått mer till nästa vecka? -.-

skola = mums <3


<-- inget naturvetenskaps geni!!!


Ledighet<3

Åhå its so awesome att vara ledig!!!
men ändå så borde jag ha varit hemma och pluggat röven av mig, med tanke på alla prov vi ska ha.
Men hur ofta har vi studiedagar? liksom, jag pluggar varje dag iallafall så idag vart det nästan inget gjort! fick bli en chilldag helt enkelt!
hahah.
Istället vaknade jag vid halv tio. Gick upp, klädde på mig, gjorde lite spanska och sen gav jag mig ut på stan för att möta upp mamma. Vi käkade på la baguette, jag en kycklingsallad med bulgur och hon en kycklingbaguette. Liksom la baguette och deras curry är helt gudomlig :*
Efteråt drog jag till siv och snackade i tjugo minuter, vanligtvis skulle det ta en timme, vilket betyder att jag helt plötsligt hade onödig tid över att strosa på stan. Så började ringa folk.. Först mamma och kolla om hon var kvar på stan. Men nej, hon va på jobbet. Då ringde jag mange, men han skulle träna.. så vart att ringa lotta och bestämma att jag skulle möta upp henne vid vasatorget istället :)
Vi hade iallafall mycket trevligt på stan. Kollade runt efter tjocktröjor och jag skulle väl agera smakråd (A)
Köpte lite smågrejer som ny deo,pärlörhängen och nya stiftpennor.
Vi tog en snabbfika, för att få sockerkick, på krämarn och sen drog vi hemåt

Nu borde det väl vara så att jag ska sätta igång och plugga kemi.. jag skaaa!
Kemi är inte min starka sida.. Men det ska bli!!

// fia



 TRUE BLOOD IKVÄLL <3


Good morning!



hoppas alla har en fruktansvärt bra skoldag (a)
nu drar jag till stan! :)

Puss <3

Im addicted<3

Papa roach - My heart is a fist


*drool*<3


NaturB? No thanks!

Min hjärnkapacitet börjar lacka nu.
Har suttit sen jag kom från gymmet vid fyra,fem och bara dragit igenom allt om atomer och syror, metaller och ickemetaller osv.
Uhhh .. sen när har någon kommit på att vi samhällsvetare ska behöva läsa naturB?
IT DOESN'T EVEN MAKE ANY SENSE!!!

eftersom jag ska vara aupair i england ett år för att sen plugga vidare eller ta studier utomlands, som absolut inte kommer blandas med kemi eller annan jäkla naturvetenskap.
Ja menar, när fan ska jag behöva stå och berätta "how many electrons exist in the outer shell of an ironatom? which boilingpoint does sulphur have?" och när ska jag stå och pladdra på om periodiska systemets uppbyggnad??

Ne lilla Maria, det håller inte. I have spoken!


Oh well,
Imorgon är vi iallafall lediga och min dag ser just nu ut såhär:
Sovmorgon till 10.30
Möta madre på stan vid 12, käka på la baguette
Kuratorn vid 13
Efteråt träffa lotta och gå på stan en stund
Sen hem och plugga asset av mig :) Oh joy!

åh.. påtal om det,
Jag har extremt ont i hela kroppen (speciellt rumpan) efter hårt gympass idag!
tog ut lite aggression från tidigare på dagen. Dock får ja sota fört nu :(


 pussa :*


Söndagsgos

Idag har tiden mest gått åt till att plugga. Kemiprov på fredag, fila på uppsatsen om min konflikt (alltså anti-mafia campaign) och pluggat spanska glosor. Och vad är då bättre än att avrunda denna ansträngande dag med att gosa till det i sängen med filtar och kuddar, lyssna på bra musik och dricka te? dessutom kom mamma in med lite nybakad äppelpaj för en stund sedan! haha soo awesome :) känner att jag var värd det!


mmmm piiiiie <3


Money spending

Igår var jag en liten sväng på stan. Började dock ganska segt. Mamma och pappa drog iväg innan mig på grund av att dom är sånna sjuka morgonmänniskor och var påväg ut när jag vaknade!!
och då menar jag att klockan var 11!
sjukt..
iallafall så tog jag väl en,två timmar att fixa iordning allt. När jag sen var påväg ut kom jag på att min plånbok var borta. Och hur stressad blir man inte då???
Rev upp allt i hela rummet, men hittade den inte någonstans.
Förrns jag kom på att den låg mellan sätet i bilen. och pappa var på stan, med nycklarna och hade glömt att ta med sig mobilen.
Så fick ringa mamma som svarar efter tredje försöket. dröjde några år innan han kom hit, men iallafall så fanns plånboken där och allt var frid och fröjd :)

Väl på stan så köpte jag faktiskt lite saker :o helt unexpected?
men det första jag skulle köpa var en mascara, loreal telescopic carbon black, men var lite sugen på att fixa ett rött läppstift. Men mamma kände tydligen en tant på kicks som skulle vara smink expert. Så hon drog fram alla möjliga läppstift,läppglans och lipliners så fick jag testa.
Resultatet vart faktiskt riktigt snyggt! dock tyckte inte hon att jag skulle ha ett starkt rött läppstift eftersom att jag har såpass stor mun redan och det skulle bara se väldigt fel ut.
Jag brukar inte gilla att ha läppglans, alltid så kletigt. men detta var jättesnyggt :D

jag köpte också en vit lång ärmad basic tröja på bikbok och en omlått tröja på zara!

                               

PUSSS /fia 

 


morning :)

"Är det inte en föpillat förtjusande dag vi har fått idagidagidag??"
har suttit och pluggat in alla spanska glosorna nu på morgonen samtidigt som jag käkat frukost.
alltså glosboken är verkligen bäst att nöta in orden ju :)
Men nu så ska jag dra på mig kläder och dra ut på en powerwalk i venaspåret. sen blir det ännu mer pluggande. Kemi prov på fredag, svenska och matte prov veckan efter, en uppsats och en seminar uppgift om konflikter på samhäll.. Life is just great isn't it?

hm börjar bli lite tveksam på våran sommarstuge situation just nu också! mamma och pappa har börjat kollar runt efter andra stugor nu i storå. antar att anledningen att vi skulle göra oss av med sommarstugan är att det finns så mycket vi egentligen behöver fixa till, bygga ut och fixa vedspisen + dusch osvosvosv. Men nu ser det ut att bli en ny sommarstuga istället?
har dock lite blandade känslor övert :o
jaja men skriver mer sen när jag är tebax <3


dagens drog!

pappas flicka?

visst att den här dagen började ganska vajsigt, men när jag kom hem drog jag och pappa ut.. först till netonnet för att kolla efter en ny plattång. Köpte Björn axén straight and curl btw. Ville egentligen ha antingen en vanlig plattång eller iCurl, fast vart en mkt bättre! iaf enligt mig :) det som va lustigt va att pappa kände att han ville pröjsa förn!.. söt liksom :D
sen åkte vi vidare till siba och .. chockerande nog så köpte pappa en laptop till mig!! en jättefin packardbell, ska fixa lite bilder sen pån.
pappa is the saint of the day!
och imorgon blir det stan med mamma, ska kolla efter lite kläder och shooes.


pappas flicka? (:
och angående bilden, den är lite småfixad i ps, tvungen att testa på min laptop<3
btw, thats how the hair looks today.
puss<3

Jag är förvirrad!!

Alltså, idag är värsta chill dagen! börjar 11.55 med naturkunskap, pågrund av att våran söta marie kände sig krasslig och ställde in geografin och samhäll, dessutom visar sig hitler (svenska lärarn) även ha sina ljusa sidor och ställde in sin lektion också! fett värt liksom :D
MEN vad händer då? jo, ställde klockan på halv nio för att kunna få lite sovmorgon iallafall.
Men så ringer telefonjävlen klockan sju.. och ja, därmed kunde ju inte jag somna om :)
Så drog på mig mjukis kläder,kolla lite på the voice och käkade frulle otrooligt långsamt! thats how we like it.
Sen fixade jag lite med håret, eftersom jag hade så lång tid på mig :) fia goes curlycurly todaay! höhö

Men iallafall så ska ju lotta komma förbi 11.35, och vad händer?
Jo jag går ner en timme tidigare för att sen till min fasa kolla klockan och se att den är 10.35..
så upp igen slänga väskan i rummet och sätta mig och snackelisnacka med pappa.
Det som iallafall piggade upp mig lite var att han satt och kolla dator! en jättefin packardbell laptop som vi ska kolla på idag =)
Känner att denna dumburk har gjort sitt nu.
Så efter skolan blir det att förmodligen dra till netonnet och köpa plattång och kolla datoor!

Nu ska jag snart ge mig iväg, mitt andra försök!

PUSS <3

Shopping?




På fredag är det moneymoneymooneeey!
och, jo ja vet att jag inte borde shoppa nått till stockholm. Men känner att det blir nog en liten avstickare till stan ändå i helgen. Ska köpa ny plattång bland annat, men sen kaanske det blir lite annan shopping också?
En ny tjock tröja nu i höst är ju heltklart ett musthave, men kanske en längre kavaj och skjorta+pennkjol är sååå sniiigggt!
Ett par nya stövlar fixar jag förmodligen i storstan.
Men scorett är verkligen shoeheaven, så blir nog en liten visit dit i helgen också (:


Höströjning på g

 Gokväll =)

Och indeed it is! äntligen fredag och helg. Kan man må härligare? eller tja, bortsett från alla läxor vi har.. och att jag ska upp tidigt imorrn, gymma och sen ta tåget till lindesberg för att jag ska höströja i stugan stort sett hela dagen?
Nåja, hur hemskt kan det bli? ska fina till häcken två gånger på en dag! (tänk till lite så fattar ni, mm lågt javet)
Dessutom bjuds det ju på korv! och det erbjudandet får man väl inte säga nej till? ;) höhö

Men gillar att vara ute och böka när det är såhär vid höstsnåret. och stugan är ju favorite place on earth så ja klagar ICKE! :D

Ojuste, idag va ja,lotta,mirre och linnea och tjocka oss på la baguette under hålet, eller jag tjockade i sallad?? haha :p men åh så gott! kycklingssallad med mango curry på Labaguette istodiefor <3 testat vetja :)
Sen drog vi och kollade mössor, stövlar och knästrumpor, vilket jag behöver alla tre! men tvungen att spara alla slantar jag får till höstlovet när jag och mamma drar till stockholm! shoppa loss på monki,topshop och beyond retro .. giiiieef <333

Och har kommit på att jag har en liten crush på min mössa ;) (drf bilden)

Ha en underbar helg <3


PUSS!


Jag är kär! Ja bara fastna framför idol igår because of him :)
Åh!! så söt,bra att sjunga,spela gitarr och übergullig personlighet!
Calle Kristianson!


Tråkig tisdag

Tisdag today!
Egentligen finns väl inget överspännande att skriva mer än att jag hade sovmorgon till fem i tio, tre lektioner och sen slutade vid två! Jiiihooo va kul det är med tisdagar??
Så idag är en typisk gym dag, dock svek mirre och kom aldrig till skolan så vart inte värst pepp att dra till gymmet ensam, särskilt inte när vissa personer gymmar där som man gärna inte vill träffa -.-

Men efter skolan gick iaf jag och lottis på stan en snabbis, ja köpte lite övernödvändig sminkborttagning och lite annat stuff. Sen drog vi hem. Men snart ska jag försöka hasa mig ut på en powerwalk! Inte för att jag känner mig värst sugen. alls. är liksom mega trött, men måste nästan ut om jag ska orka få upp energin ^^
Dock ser det ut att bli regn snart.. hmmm måste skynda!
Hörs :* puss

 

hahah btw, såg dessa bilder inne i päronens sovrum förut, inte sett dom på år! (jag gick prbly i 4an?)

laugh you may.. I did ^^ kolla mange! han har håååår :D mahahah


Fredagsmyyys

Ears closed, what I hear no one else has to know
cause' i know that what we have is worth first place in gold
and Im soaked in your love
and love is right in my path, in my grasp
and me and you belong

And I.. I wanna run,run smash into you

Åhå så skönt med helg!
men ändå är jag så slutkörd, inte pågrund av veckan utan mest pågrund av denna dag! den längsta dagen i veckan. från 8.10 till 15.25, men lektioner som går pow,pow,POOW! Men ändå gick det ganska lyckat
dessutom ,hör och häpna, gillar jag svenskan otroligt mycket just nu! första gången någonsin vi har ett riktigt intressant ämne, Shakespeare! åh ja bara älskar allt som har men den människan att göra. Vi läste ur ett skådespel från "Hamlet" och ja bara älskart,älskart och älskart! :) creds to that man I tell u!

Men resten av skoldagen gick iallafall otroligt långsamt och avslutades med idrott som var streetbasket. haha åh så kul, jag är ju verkligen kung på basket! höhö

Imorrn ska mamma och pappa dra till dalhalla för att se nått fyverkerikonsert och stannar där till söndag,
så lotta drar hit och sover över lördag-söndag! goseligos (:

Nu ska jag bunkra upp med apelsinjuice (som jag btw drogar just nu pga mirres tips om snabbare läkning med c-vitamin ^^ haha) och kolla wallander tjuven men zeh päron!

Puss<3






Höst 2009

Bara jag som är otroligt taggad på hösten? förmodligen tycker väl de flesta att hösten är den tråkigaste perioden av året, iofs brukar väl jag också tycka det. Men nu vill jag ha höst på direkten! åhåh hatar verkligen att vädret segar sig! det är liksom september men ena dagen strålande sol och 25+ andra dagen ösregn, dock fortfarande ganska varmt.
Liksom, fine regna kan ja tycka det kan göra när man är ledig.. som en mysig söndag när man kan gosa till det med en film, tjocka filtar och en kopp te, det är liksom kärlek <3
Men det är inte regnet jag längtar till, utan bara det där som är så otroligt mysigt med hösten, alla färger, lagom kallt och höstmodet! åh! jag vill ta fram alla myströjor, benvärmare, mössor, halsdukar och snygga stövlar nununu! :D
så.. bara jag som är otroligt taggad på hösten? ;)



Straight vs. Curly



Just nu sitter jag och blänger på min historiebok som ligger framför mig på skrivbordet, lägligt nog ligger senaste veckorevyn,som trillade in genom brevinkastet idag, bredvid.. hur jobbigt får det lov att vara? kanske borde göra så att jag gör historian först och läser sen? haha probably I do that. men usch, historia är verkligen himla tråkigt!
Veckorevyn däremot, det är grejer!
Idag gick dan faktiskt undan! började 9.55 (extremt skönt, bör tilläggas) och vi slutade 14, en av tre lektioner var film dessutom, sen drog ja o mirre till friskis och nötte lite fläsk :D
Imorrn blir det att dra med lotta en stund på stan efter skolan :) <3




Läkningen går perfa!


har räknat ut att det gått ungefär 17% av rekommenderad läkningstid (2 veckor av 12) för min piercing nu..
Läkningen går riktigt bra atm! är så happii, för trodde jag var nära på en infektion/varig upplevelse ett tag och har varit lite paranoid gällande just saker som kan hända och har hört alla möjliga historier! men faktiskt så går det väldigt bra :) har kollat runt på lite snigga piercingsmycket också!! och usch, vill att det ska läka ihop direkt nu, just nu!


Grattis pappa!

 
en fest utan mat är väl ingen fest alls?.. inte enligt mig iallafall (a)
Jag stod iaf för dagens godaste, sötpotatissalladen. även om den inte föll vissa i smaken.. hmmm

gillar att snappa omedvetna foton på folk som äter, men tydligen var jag inte så diskret -.-
Mange är söwt? haha :* 


En lustig plan under kvällen var att alla skulle ta med sig varsit par av billiga läsglasögon, eftersom att pappa alltid lyckas, och är känd för, att hela tiden ha sönder eller tappa bort sina exakt hela tiden! så vart väl 10 par?

Kvällens lustigaste vart nog strumpdragningen, ganska simpelt skämt men gick ändå hem med tanke på pappas taskiga humor :D bwhaha! 8 strumpor!

Theo är ju busfröt själv! och dagen till ära var han ju lite extra fin i håret med.
Maya kom tyv inte med pga den usla fotografen, alltså mange. men hon va iallafall ursöt as usual! och observera hennes hellokitty tatueringar som jag hjälpte henne med :D så översöt att man döööör.

RSS 2.0