39 dagar kvar..

.. till vi drar till rimini! och jag längtar som en tok, men typiskt att pappa ska fylla så sent på sommarn för jag vill ju åka idag!! taggad till max här!! Italien måste ju vara i särklass bästa semester stället, havet, solen, snygga italienare, underbart språk, as billigt att shoppa, god mat, jätte mkt kultur osvosvosv! puss pååt :D
Men idag bestämde jag mig för att åka iväg till marieberg (köpcentrum är väldigt nödvändiga när man inte kan vistas i solen pga en viss oerhörd solbränna) så drog dit med pappa, för han ville tydligen till sitt kjell och co. (en riktig gubbaffär)
så gick runt överallt, hittade ett par snygga beiga shorts på gina, men vetetusan om ja ska köpa dem! 
Men iallafall vart det de som ja har på mig på följande bilder, en turkos topp från bikbok för 70 spänn och en blomma (den jag snackat om tidigare) från h&m för ca 40 kr. Mkt nöjd! men nu blire att vända på slantarna tills resan, måste ju köpa flera kilo skor där nere! höhö :) btw, hemska bilder is my thing!
 

Midsommar kollage ..


Sjukt bra helg, kommer sakna midsommar rejält <3

AJJ??


tänk er en kräfta som blivit doppad i falurödfärg.. ungefär så såg jag ut när jag kom hem igår efter en underbar tur till hästhagen med my beloved elina.. och visst, jag måste erkänna att jag är en jäkla badkruka innerst inne och håller mig mest till att steka på stranden, men trofasen på att jag lyckades ta mig i! två gånger dessutom!! och det va iskallt, busfröt kastade dessutom lera på mitt ben, but i enjoyed it! desvärre är jag väl inte duktig på att smörja in mig med solskydd när det behövs som mest, dvs vilket det gjorde igår. Nästan 30 grader solen stod mitt på himlen och där låg jag och hoppades att få en skaplig bränna, inte tänkte jag på efterföljderna av detta..
När jag kom hem märkte jag en fruktansvärt svidande känsla på ryggen occh axlarna, och lustigt nog .. i knävecken! vem bränner sig i knävecken liksom?!
Men fyfasen.. nu sitter jag här en dag senare med exakt lika mycket svidande känsla i hela kroppen.. och ändå har jag smörjt in mig med flera lager aftersun.. Ne fy sjuttsingen, nästa gång blir det att ta fram den där kokosnötsluktande solskyddskrämen och smörja på ordentligt!

byebye

vet att denna bild bara skriker "hej jag är cepe" men ja bjuderpån haha!
Redan imorrn drar jag och mamma till stugan och stannar kvar till måndag. och eftersom att det ska regna i stortsätt varjedag och för att ja ska slippa dö när jag klipper gräset så drar vi imorrn.. ska tydligen bli uppehåll då?
Och jo.. det har blivit så att gräsklippningen är min uppgift, inte nått jag vanligen skulle ge mig på uppe istugan när
tomten är på 1500kvadratmeter och sluttar.. men nu får jag ju pröjsat för besväret! höhö
Som ni vet är min förra mobil toalettmat och nu kör jag med en nokia årgång stenålder
Men om ni känner er lite översöta får ni gärna dra iväg ett sms eller så, för har ju typ inga nummer pån
:) 0763527681
Ne nu ska jag fortsätta packa
puss alla sötnosar <3

ha en glad och förhoppningsvis regnfri midsommar btw (:


Makin muffins!

Idag vaknade jag upp runt elva av en alltför energisk mamma som öppnade min dörr och med väldigt överglada ord sa att hon va hemma på lunch.. och då hade väl hon tänkt att jag skulle ha fixat någon slags trerätters supé lagom till hon kom hem.. lustigt
Iallafall hade jag inget val att stanna kvar och försöka sova vidare eftersom hon fortsatte att prata och göra det mesta för att hålla mig vaken. Så jag gick heltenkelt upp och gjorde henne sällskap.
Då fick jag också reda på att det var hög tid för mig att sätta igång med att baka muffins (på fredag ska vi iväg till några bekanta och fira midsommar och tänkte då ta med en korg med cupcakes .. liiite desperate housewifes känsla!)
Så pappa och jag åkte iväg till maxi och köpte det som behövdes, hittade förresten jättesöta sockerpärlor som blir en av dekorationerna =)
Jag bakade iallafall två sorters muffins, choklad och hallon. Kämpigt som attan! men resultatet vart gr8! men såklart är dem ju inte klara än, frosting och så fixas i stugan! bilder kommer sen :)





Under uppbyggnad!!!

Just nu är bloggen under otrolig uppbyggnad..
har suttit hela kvällen och försökt fila på en bra header.. resultatet vart väl ganska kasst men den blir nog bara tillfällig, haha.. den gröna blev lite too much nu tycker jag!
men ne! nu ska jag sova, see ya <3

Shopping i regnet

 Idag har det regnat i stortsett heeela jäkla dagen, hur peppad blir man liksom? Jag hade tänkt ta en powerwalk upp på stan och köpa lite saker enligt beställning av mamma, som förresten drabbats av nån influensa, kanske svinvarianten måntro? 
Men istället vaknade man upp i mörkret vid åtta av några rörmokare som skulle fixa nått rör i badrummet.
Vilket gjorde att man blev smått irriterad,
Sen att det spöregnet aldrig slutade gjorde ju ingenting bättre. Men pappa och jag kom fram till att vi skulle dra till Marieberg istället, vilket vi gjorde, och då passade jag också på att köpa lite nya spetstrosor på gina :) finfina varom!
Annars så kom mange förbi en snabbis och han kollade in min kamera och dessutom kände han sig tvungen att smygfota med hemskt resultat haha!
Men imorgon sägs det bli regn igen, ska nog dra förbi brorsans lägenhet en stund.


Summer cravings

  


Hur tråkigt man än kan ha så blir man alltid lite uppmuntrad över att kolla kläder, särskilt när man snart ska få lite extra cash!
Detta är iallafall lite av det som jag absolut måste fixa under sommarn!!
Lustigt nog fastnade jag för mkt som var randigt och hade knappar, men det håller väl nu i sommar verkar det som.
Och iår ska jag också försöka testa mig på en bikini/baddräkt, ungefär som på bilden, den kommer från cubus och är ju helsnygg! frågan är bara hur bra självförtroendet är när det kommer till att ha baddräkt ha ha.
Solglasögon har jag redan i drivor känns det som, men kärade ned mig i ett par från bianco.
Nu måste det bara bli den 18!

Ut med det gamla och in med det nya!

 
Denna dag började med att vaknade runt tio, fortfarande jäkligt slut i hela kroppen sen igår drog  jag ändå ut en sväng och joggade
annars har det mest blivit städning. Städning oavbrutet i nästan 5 timmar. KANON KUL (Y)
Men nu är allt supercleant och kläderna är till och med i färgordning! det ni! ;)

Lisebeeerg!

Göteborg va aawesoome!

Sist ja var i gbg var förra sommarn, men va aldrig på liseberg då så det va stört härligt! särskilt när man hade med sig bästa brudarna också. När vi nådde ett regnigt göteborg vid 10 tiden hörde vi hur dem sa i högtalarna "nu har vi nått stockholm central .. öhm .. nej haha ..*host* göteborg central.. bra att jag håller koll".. vi var alltså inte de ända som va trötta! haha

Vi stannade iallafall i Nordstan och gick runt en stund, lyckades hitta ett par schyssta flipflops, vilket såklart alla köper när det ösregnar och man inte har jätte mycket pengar över höhö :p
Men sen käkade vi och drog vidare för att hitta liseberg vilket inte var det lättaste, men efter många omvägar lyckades vi hitta rätt.
Vädret var faktiskt helt okej när vi kom dit. Ganska molningt men inget regn!
Så vi åkte väl det mesta, lisebergbanan,kanonen,balder,flumride osvosv..
och eftersom vi vart så otroligt trötta på att köa och stressa så tänkte vi ta en liten tur i söta "kaninresan" (från 3 år eller nått)
men istället för att åka den 1 gång vart det 3 gånger pga den väldigt uttråkade kille som hade hand om attraktionen..
tredje gången vart liksom "FÅÅR VI GÅ AV NUU??"
och nu drömmer jag mardrömmar om gröna kaniner och besatta blommor..

Sen drog vi hem runt åtta och tåget gick 20.40 och vi va en aning slut efteråt må ja säga!
Men suupervärd dag! även om ja missa att träffa bästa truls<3
men måste träffas snart ändå gubben :D puuss <3<3


I wanna be with you



You are everything in my life see the joy you bring
And ain't no one i compare you to
And i know that you will never walk away from me no matter what
And that's why i plan to do the same thing for you
And i want you to know..

LÄTT dagens drog <3

Ny kamera!







NUU har jag äntligen fixat hem min kamera! efter att ha sparat cash ända sen i julas så slog jag till på netonnet idag.
Vart denna älskling, Sony alpha dslr a200, från och med nu min underbaring som kommer ta all min tid!, haha!
hej och hå vad det ska fotas!

Polispolispotatisgris + årets tabbe!

Grattis sötbrooor!




Så mycket som hänt!!
I torsdags drog vi iväg vid 08.30 tiden, hämtade våran lånebil och drog iväg på vägarna, fruuktansvärt segt! men när vi kört lite mer än halva vägen nådde vi sundsvall, och där stannade vi och käkade på ikea och sen vidare, resan tog nio timmar! så snabbare än trott. Vi snurrade runt en stund innan vi hittade "fängelset" som faktiskt va ganska scary. Det va ju renoverat oså men still, ändå var mycket kvar! tillexempel gallret på fönstren och dörrarna och till och med potthålet i väggen!! höhö
Manges examen va iaf riktigt pampig, Justitsieminister och rikspolischefen var där och höll tal och cermonin pågick väl i två timmar. På kvällen drog vi ut och käkade på teatercafét, riktigt mysigt var det, och riktigt god caesar sallad hade dem, (även om det hade räckt med halva tallriken!) och så gjorde jag ju dessutom årets tabbe, Tappade mobilen i toaletten!
Det gick till så att jag lagt ner den i min tröjficka av nån anledning, men trodde den låg i väskan så när jag böjde mig över för att hänga upp väskan på sidan av toan gled den ur tröjfickan och ner i toan! förmodligen det uddaste och äckligaste ja vart med om! men nu är den iallafall död och begraven så ingen idé att ringa mig där!
Så idag åkte jag hem med mange i hans nya saab! riktigt mysigt hade vi och lyssna på Bruce springsteen haha! , stannade såklart vid ikea och mötte upp några av hans poliskompisar och käkade köttbullar (y) Sen va vi hemma runt 17 :)

Teknisfighten

Idag vare teknisfighten! började 10 med att alla fick tekniströjor, sen stå och vänta i typ 40 minuter. Efter det tävlade vi klassvis i allt från att leta godisar i en bunke med mjöl (bilden på josse till vänster) till att köra twister med såpa på, eller sätta skit på pilten!
Gick faktiskt asbra för oss,  men när alla tävlat klart fanns nästan ingen kvar, alla va och käka men vi satt iaf kvar och lyssna på några band som spelade. Riktigt bra varom! men hann aldrig se finalen dock pga min klipptid, men totalt värd dag! (y) och sista för min del :D SOMMARLOOOOOOOOOV!

NEW LOOK!!

 
 
Före <--------> Efter

Nu vare klippt!
En decimeter kortare, lugg, blonda och guld/röda slingor!
Så skönt att ha lite kortare hår faktiskt även om jag ville spara ut. Nu vart det mycket ljusare också! lite mer cendré blont(stavning?)
Bara att börja vänja sig med lugg nu med! höhö

Imorgon drar jag till Umeå och är där till lördag!! ska fira mange på sin polisexamen :)
Pussar <3


Puss<3

Ska börja med att säga att så värst mkt ny frisyr för min del vart det ej, anlednigen var tydligen att mia (min frisör) har drabbats av nån otrolig migrän så nu vart min tid flyttad till onsdag istället.. suck! mysigt då när man lär anlända från teknisfighten med både lera och såpa i håret!  höhö
Så istället för att dra till frissan drog jag till manges lägenhet och lät mig stekas i nästan två timmar! kan ni fatta hur mycket allt svider på mig just nu???
Det som var bra va dock att jag fick reda på av john att jag kommer få mvg i engelska a! haha superduperkul :*
sen fick ja vg på båda proven vi hade alltså, om politik och ecosystemet och kommer antagligen få vg i matte a ^^ so a little happyface!
Imorrn ska vi dra till sthlm hela klassen, så lär väl bli alla tiders.
 ganska död efter en lång varm dag, men såhär såg ja ut idag iaf :D
CHECKA BRÄNNAN LIKS :D
 

Puss på sötaste pojken som verkligen ville att jag skulle skriva med honom, 
Du är helt underbar maxbaby! kom hit nuvava? (:
<3 pussar i loads!!


RSS 2.0