träningsvärk.se



Idag känns som jag har varit med i ett världskrig med tanke på träningsvärken. Smart att köra hårtpass efter att inte ha gymmat på ett år? nja kanske inte så smart.. men ändå känner jag att jag har gjort det! och då är ju smärtan lite värd iaf hahah.
Imorgon blir det att köra ett pass till.. och på fredag, men då kan jag ju iallafall käka tårta på lördag utan några som helst skuldkänslor.
På lördag är det ju pappas födelsedags fest och hela tjocka otterling släkten kommer över för att fira, vilket betyder att jag ska
baka cupcakes på fredag och sen göra sötpotatissallad på lördag! Kommer bli fullt upp både att göra och i magen.. höhö so funny ^__^ 

Pusspuss :*
/ fia

Regn? nej tack!!!

Någon som märkte ösregnet imorse? svårt att missa kanske haha, men fytusan vad det vräkte ner! hela förmiddagen. usch, sjukt egentligen va opeppad man blir av att gå upp när det är mörkt och regnar.. som ett stort jävla blött bevis på att sommarn är slut och nu är det bara att fälla upp paraplyet och dra ut i regnet no matter what! fuck it..
Iallafall så är ju jag en sådan knäppis att jag cyklar till skolan även om det skulle bli snöstorm,blixtregn och tsunami på samma gång, och vad jag har erfarenhet av så funkar det ICKE att cykla med paraflax utan allt regn blåser in under. Så det var bara att fort snappa åt sig första bästa tänkbara (vad som i detta fall iallafalll liknade) en regnjacka och kuta ut genom dörrn.
Och jag måste erkänna att jag har regnjacke fobi.. och det kan man väl förstå. Denna jacka var utav storlek XL och funkade mer som ett vindskydd än regnskydd plus att luvan slutade precis vid hårfästet.. ni kan ju bara tänka er hur läcker jag såg ut.. visst, jag lyckades hålla mig torr från hårfästet ner till låren (där då jackan slutade) men allt annat var messed up av regnet.
Regn? nej tack!!

Dagens nöt <3

I gotta feeling..

Heeeiiii  :*
Får bli en liten summering av vad som hänt sen sist,
Igår var första dagen på IV valet. Jag och mirre har ju matlagning på wuc. och fiifan va det äger! första vi fick reda på när vi började var att vi bara har en lektion i veckan, dock ligger denna lektion på 3 timmar men går undan när man har matlagning. Våran lärare heter Birgitta och ser ut som en ärkemattant, men är faktiskt helt okej ändå! och vi är väl runt 10-15 pers som har matlagning, vissa lite mer speciellare än andra, but I think it will kick ass ;)

Annars var det en ganska lugn dag igår, inte för mkt plugg.
Idag fick man ju sovmorgon pga inget IV val (a) så började 9.55 istl för 8.
Efter tre lektioner drog jag och mirre till gymmet och fixade gymkort och gymmade :D ååhåhåh saknat gymma som bara attsingen!! men nu jädrar ska vi svettas och avfläskas :3
eller iaf 3 gånger i veckan haha. .. i will faail
jaja puss på dee <3
Imorrn blire fika med crewet och träffa anton (:


Jacoby

Nivet.. eller de flesta vet väl hur galen jag är i brad pitt haha, men ingen slår jacoby shaddix!! alltså han är verkligen my biggest crush ever :D åhåh såå snygg att jag döör!
liksom 1. han är snygg som as
2. Sångare i ett av världens bästa band (enl mig)
3. Hans stil är to die for.
och ni som sett "scarred" vet vad jag snackar om ;)


PIERCING!!



Just där på min mage, vid min navel, den där turkosa grejimojen däärdärdärdär :D:D haha omg jag bara älskaren!! Och btw, magen är otränad ashell just nu, men gymmet here I come nästa vecka! höhö (:
Och ja, jag ska inte ljuga, det gjorde ont att ta den men bara i typ 5 sekunder. Dessutom underlättade det frukansvärt mkt att jag hade en stoor flintis biffig kille, tatuerad everywhere (?) som fixa den. För han körde allt på några sekunder!
Och extra puss till mina vänns som va med, och spec till mirre vars hand var mkt till hjälp att klämma i ^^

Puuuss!


Im not dead..

Men jag har piercat min navel!!!! :D:D:D *happyface*
Bild kommer när jag tagit bort det här irriterande plåstret och när jag känner att min mage inte är för pluffsig haha!
inget bra tillfälle just nu iaf, va nyss på "Inglourious bastards" med alla <3 och tjockade maaassa godiss <3 gym nästa vecka :D:D
PUUUUUUSS <3 uppdaterar imorrn

Ps, jag sprang ett helt varv i svea parken. drog en homerun på brännbollen och scorade två mål på fotbollen under idrotten idag! jag finner det ganska lustigt.. men fan, fia has it :D

Ett "big slick"!

Nu står det klart att jag ska pierca naveln på fredag! *miniwave*
Och från början var det tänkt att det skulle äga rum på needledemon (needledemon.com)
men istället blir det på big slick tattoos (bigslicktatto.com)
De är mer specialinriktade på just piercingar och va jag har läst mer proffsiga och så skadar det ju inte att det ligger väldigt nära mig höhö;)
Så på fredag efter skolan, dvs runt 16 drar jag, elina,mirre och sara till big slick (oh don't you just love the name?)
efter att jag dött 20 gånger om, blir det att peppa bio med dem + lotta och tomas :D "Inglorious bastards"
och brad piiiiiiiiiiiiitt <3 och JA jag älskar brad! (hanärochharalltidvaritmittlivscrushochkommerförblisådetså!)

Lite smakprov på piercingar från the big slick :

Navelpiercing



 

Korsettpiercing


Microdermal med läkpinne




 

/fia<3


 

Följ min blogg med bloglovin

Skolstart!

Dagen vart faktiskt inte så pass ansträngande som förväntat! vi började klockan ett, vilket betyder att jag i lugn och ro kunde sova till halv elva, gå upp och i lugn och ro äta frulle och sen klä på mig osvosv i tja, lugn och ro!
Allt lyckades gå vägen för mig, tillochmed den plötsliga regnstormen på morgonkvisten försvann och istället vart det soligt precis när jag skulle dra ut och träffa lotta! skumt.
Iallafall...
Vi träffades i b217 och kramades och hälsade på alla! (har vart extrem saknaad) och hade dessutom kommit till .. 5 nya tror jag? Introduktionen tog inte speciellt lång tid.. typ 50 minuter! och då fick vi schemat, som är helt okej .. dock sluta typ halv fem på torsdagar, jäkla påhitt!
Efter de otroligt slitsamma 50 minutrarna så drog ja,mirre,lotta och linnea till njuta och käkade. masssssssa prat, satt väl där i timmar! haha
Men efter så drog vi en sväng på stan, jag och mirre gick till needle demon (?) för att checka priserna på navelpiercing,
Jupp ni läste rätt! fia ska pierca naveln snart :D:D prbly next week!!!

Men nee.. nu blire att lägga sig framför teven med en kopp te, imorrn börjar vi 11 med några små lektioner och sen föreläsning på eftermiddan. Oh joy!



Pusssaa<3

Rimini i bilder


Våran pool utanför hotellet, badades dock bara en gång i pga alla läskigt stirrande ryssar.. 


Frukostbuffén stod till störst del utav marmelad.. men fanns en och en annan croissant och munk också.. plus kakor och pajer och sockerkaka och tja det mesta
min räddning var iallafall yogurten och att det faktiskt fanns rågbröd! :*


Första kvällen ute! beställde seafood with pasta, och trodde väl att jag skulle få nån liten tallrik med skalade räkor kanske nån kräfta...



.. men ja, detta vart ju resultatet ^^ 



Florens <3
ena sidan av katedralen
 Santa Maria del Fiore


En staty som tydligen hette "david"
I find it particularly small.. alltså statyn..


"tagna på bar gärning"
gubbe och .. ängel står och röker och dricker öl
minsann!



Utanpå bron Ponte Vecchio 
inuti fanns fullsmockat av guldsmedjor



Och såklart,
En gelateria i Florens!


Min buddy,
Grazia Blasi och bakom hennes son Roberto! (skymtas bakom)
Hur härlig som helst, vi fattade väl inte varandra så jätte bra.
Men fick hennes adress och nu ska vi väl försöka få iväg nått brev ^^


Geeelatooo (tiramisu och jordgubb :R)


Apeninerna


Pappa och jag påväg från stranden


Haaavet!


Pappa och mamma på pappas b-day :)


Ego pix fo sho!


Skooorskor skorskooorskorskorskooor och skor!
dock var detta en mycket underlig skoaffär, när jag hittat en mycket underbar svart sko med en klack på dryga 13 cm så fanns bara en sko, EN sko!! alltså? hur lyckas man tappa bort den andra?


And so it was time to go back home ;(



Italien va iaf det bästa som hänt mig på länge, liksom, allt var så otroligt perfekt att man har lust att dö och födas på nytt till en liten hårig italienare med rejäl solbränna, bakåtslickat och flottigt svart hår och guldkedjor 
eller.. nästan iallafall
Shoppingen gick också bra, åkte iväg med tre tusen och kom tbx med två men ändå lyckades jag köpa as mkt stuff :)
Ne italien kommer jag lätt åka tbx till förr eller senare!!!!
Ciao <3 ;*


Ciao!



Im back!!!!
eller har varit back sen onsdags morgon, men inte riktigt blivit tid att uppdatera
men nu tusan! nu sitter jag här, har laddat in alla bilder i datorn och tillochmed fått tid över till extra shopping och att göra några extra slingor i håret :)
Men italien var helt awesome!! allt var totalt värt, rivabella,rimini,florens,shopping,italienarna(tillvissmängd) och värmen!!! 40 grader nästan varje dag :D:D:D Jag kommer lägga upp bilder så fort som möjligt, kanske imorgon kväll,
men imorgon ska jag iaf först till intersport och kolla en wtc tröja(förmodligen grön eller svart), sen kanske träffa anton en snabbis och sen till lotta på fest!

om 13 timmar...



drar vi härifrån till nyköping, skavsta där vårt plan lyfter vid halv sex :D
känner på mig att denna vecka kan bli huuuuur bra som helst!!!
just nu är det 26 grader men ser att det ska bli bort åt 30 i veckan :) mums <3

Seeya next week :D:D <3<3<3
PUSSSSSSSS

Ben fix!

Söndag,
nu är det bara två dagar kvar tills vi drar!!!! och ja är helt otroligt taggad :D
Vårat flyg lyfter vid 18 tiden på tisdag.. lite senare än det brukar va. men då slipper man ju gå upp i ottan också, det är ju ett plus att va lite utvilad när man kommer ner!

Så helgen har varit jättebra! och tilloch med vädret har ju varit hyfsat okej.
I fredags vart det stan och la baguette med bästa elina <3
med cykelfärden hem vart dock i spöregn..hmm
I lördags träffade jag anton och så fikade vi på wasa, mkt trevligt!
en kokosboll mitt i min fina inför-semester-diet höhö :D
Men går faktiskt bra ändå, just nu har jag försökt hållt mig borta från kolhydrater, men har mest blivit bröd,pasta och potatis, och har inte käkat nått av det på 1½ vecka ^^
Idag har det varit otroooooligt segt.. inte gått utanför dörrn en gång, utan bara städat, fixat packning och mina ben!
Började med en helvaxning utav min härliga "vinterpäls" haha x) ne men skämtåsido.. men nu börjar spirorna bli riktigt accepterande, efter vaxningen så kände jag mig tvungen att smeta på lite brun utan sol, för känns som min tidigare solbränna rymt iväg senaste veckorna :(
Nu är dem iallafall riktigt bruna! helt nice :D
Imorgon kommer förhoppningsvis min mobil.. men tror ja ska strunta i att ta med den till italien, för kostar ju så mkt utomlands att ringa o smsa .. plus att jag inte löper lika stor risk att förstöra den (också) om jag låter den ligga hemma ;p
men jaja, får se hur det blir :)

  

 
Pussss :* / fiaa



You're gonna go far kid



the offspring in my<3

RSS 2.0