1:a advent

Första advent idag!
19 dagar kvar till jullovet
(19 dagar kvar av stress med prov och läxor)
24 dagar kvar till julafton
(24 dagar kvar tills alla julklapps köp ska vara klara
18 dagar kvar till jag får mina pengar att handla dem för,
ungefär 20 dagar kvar av julklapps ångest, planerande osv.)
Jag ser verkligen i fram emot dagarna innan jul .......


 

Baking day!

När jag vaknade imorse var det första som slog mig ; Borde egentligen börja med läxorna idag. När jag steg upp hörde jag dock mamma fråga om jag ville hjälpa till att baka. Och tja, ni vet ^^
Hade ju lovat henne att jag skulle baka cupcakes till hennes arbetskamrater till hon fyller. Dock sa hon inte till hur många. Trodde det var hennes avdelning på typ 20 pers. men NEJDÅ nu snackar vi 35 pers. Inte ens dubbelsats av smeten räckte, så gjorde en till och muffinsarna tog upp typ 3/4 av denna dag -.- visst jag älskar att baka, men vill typ inte se en muffins på länge nu..
Efter muffinsarna så ville päronen att vi skulle på julmarknaden på slottet och i wadköping. Så vi cyklade ut i det underbara julregnvädret och kollade runt. väldigt fint ändå! tänkte att jag skulle ta med kameran och fota lite här och var, which I did.
Vid ett tillfälle när jag skulle fota alla marschaller som var utanför slottet dök en äldre man upp bakom mig och sa "Ja, väldigt tjusigt.. synd bara att det är fotoförbud här *fniss*
kände att han ville ha en respons blick av mig men dissade honom.
Under cykelturen höll jag också på att falla ner i ån.
Gick typ 4 st gamla tanter på rad vid en smal väg. Kom på att jag inte hade någon fungerande ringklocka, så vände mig till pappa och ropade att han skulle köra förbi mig, då han hade en. Medans jag vände mig om svängde vägen, men inte jag. Så var typ 3 meter ifrån att trilla i. Det hade ju varit fruktansvärt trevligt om jag hade.



Efteråt så var det bara att dra hem och fortsätta baka, denna gång pepparkakor. Vet inte vad det är för nått med mig, men jag kan verkligen inte äta pepparkaksdeg. mår illa av minsta smulan. men pepparkakor går typ alltid ner ;o
Men så trist att göra pepparkakor ensam, ville ha min älskling bredvid mig ju. Gjorde iaf en snögubbe och en tomteluva själv *stolt*
Men blev uttråkad efter typ två plåtar. Så mamma fick ta över.
Trodde aldrig jag skulle säga detta.. men är lite trött på bakning just nu x(





Summarize

Gudars va jag är trött. Inte van med en sån ansträngande dag?
Och gissa vad, Jag har inte pluggat ett dugg! fast jag egentligen borde, så struntade jag i det. Utan idag var min vilodag.
Mamma gjorde pepparkaksdeg och sen gick vi ut på stan, hon skulle handla slingfärg (vilket jag ska hjälpa henne med imorgon) och jag skulle egentligen inte ha något. Men inskaffade skyddsprej för plattången, Lock framhävande kräm (?) och bronzingpowder. ska försöka avancera min sminkning ;)
Jättefint att,nu på sena hösten, blanda bronzing med en gnutta rouge om man vill markera kinderna.
Dock kan jag inte ha förmkt, pga storleken på mina kinder!
Efter mammas oväntade handlande till mig så kände jag att jag också behövde slänga in nått generöst till henne.
Så bjöd henne på en varmkorv på stan. Hon vart väldigt glad ^^
Senare på dagen så åkte jag och lotta iväg på bio. Så kände att jag behövde fixa till mig lite, dock inte mkt, lite snabbfixing med hårborste + hårsprej och på med mörkturkosa fodralet. Sen iväg. Vi drog till gottis för att handla lite "nyttigheter" sen drog vi till sf.
Filmen va helt sjukt söt! men vissa scener fick mig och lotta att nästan spricka av fnitter. Men rekommenderar starkt!


natti! <3

Rusning!

Nu ska jag ut och möta upp lotta så ska vi till sf och se Patrik 1,5 :)
Uppdaterar senare!
<3

22.40


Vet inte om jag är trött eller pigg just nu.. någonting därimellan I think.
Sitter just nu och lyssnar på en blandning av System of a down och Skillet, kvällens räddning! Har snackat med älskipälsk i typ 2 timmar nyss, hans mobil funkar äntligen!! Me so happii :)Jag som fixa maten idag, päronen hade brist på ideér därför gjorde jag just något så idérikt som tacoköttfärs med majs,lök och creme freisch (or something..) tillsammans med tortilla bröd. Faktiskt väldans gott.. men påminner dock mkt om tacos.
Fick strömavbrott i mitt rum typ 5 gånger förut. Felet var tydligen min skrivbordslampa som gjorde att det blev kortslut i grenuttaget vilket orsakade i att glödlampan exploderade 2 gånger. *way to go*
Mycket el som pågår i huset just nu. Lampor hit, stjärnor dit, ljusstakar, girlanger osv,osv.
Julen står inför dörren helt enkelt och på måndag är det ju 1 december! och första luckan öppnas i min choklad kalender (a)
Imorgon ska jag sooova.. sen antagligen en promenix till stan eller bara random. Känner att jag måste röra på mig!! aja. Gonatt sötpötar <3

Dubbelt upp!

Då var ännu en dag avklarad. dock inte så ansträngande dag. Började med matten (vilket känns som det alltid gör) sen hade vi svenska där vi typ läste i 1timme och 45 minuter.Sen språk, som jag hade i ungefär en halvtimme, sen kunde vi jobba på egenhand (dvs att jag satte mig i kaffeterian och pratade med sara ^^ *bus*) sen var det bara att vänta på att klockan skulle bli 13.35 tills lotta och linnéa slutade franskan så skulle vi hjälpa stefan och John att ställa iordning borden och stolarna i ett klassrum inför öppethus imorron. Nästan hela klassen (typ mer runt 25 st) skulle vara med och hjälpa till med det förutom 6 st som ska vara med på öppethus. dock dök bara 8 upp (y) slutade sen runt 14.00.
Känner mig lättad att ha lång helg fast än jag vet att det är pluggande som gäller. Men endå ska jag på stan och kolla julklappar och på Patrick 1,5 med lotta imorgon kväll :)
Bokade nyss, för imorgon och nästa lördag då jag ska på bio med päronenpå "vi hade iallafall tur med vädret igen" för att fira mamma som fyller den 4:e!


Skillet!

Skillet är min nya drog!
Comatose
Falling Inside the black
Rebirth
Whispers in the dark
Say goodbye
Better than drugs.
Måste lyssnas på!
Dock är videorna kassa, för de har inte många musikvideor
but still so good <3


Lussebullar

Torsdag idag. vaknade imorse och såg till min fasa att all snö är borta! Buhu, säkert snöfri jul iår igen.
Började med matten, boring as usual, sen hade vi två prov efter varandra, datorkunskapen och Idrotten.
Gick nog ganska bra. Men första gången det vart flera prov på en dag :P Iallafall skönt att det är över.
Slutade innan 14 idag. Pretty nice :D När jag kom innanför dörren kände jag en underbar doft av nybakade lussebullar!
Kände att jag skulle unna mig en utan att berätta för mamma, men när jag lyfte på bakduken låg där en lapp med texten:
"AJ, AJ ok ta en fuling då! puss mamma"
she knows me too well ^^

Imorgon är det äntligen fredag. Och vi har bara 3 lektioner: Matte, Svenska och Språk. Sen ska vi stanna kvar i skolan och fixa till öppethus i typ 20 minuter som jag nämnde igår. Så chill!
Sen ska jag nog med lotta på stan för hon skulle köpa smink.
Vi ska nog dra på "Patrik 1,5" på lördag. Mamma kände sig lite generös så hon ville bjuda oss .. olikt henne ..


Känner mig så lättad över att vi inte har nått prov förrens mitten/slutet på nästa vecka (Y)
och 3 veckor kvar till lovet. Dock har vi 3 prov kvar och en assignment -.-

Puss<3

PLUGG!

Hörde nyss mamma ropa "homofil kanin!!" åt junior för att han antastade julbocken ..
Han har kommit in i sin "kaninfas"..

Seg dag, vaknade klockan 6 men ville sova vidare, vilket jag gjorde
I en kvart. Men sen började jag tänka på att jag skulle vara ute vid bussen 7.13 så vart lite bråttom.
Hade 6 lektioner idag, 6!! Datorkunskap,matte,historia,spanska,samhäll och engelska.
Samhäll var mest värd. Satt och kollade på senaste avsnittet av Morgonsoffan! haha puss på de
Efter skolan hängde jag med lotta på stan en stund, Kollade hemlispemlisar till honey och så gick vi och kolla efter skjorta till lotta.(btw, jag luktar herrparfym) She found one! asfin oså. Jag köpte.. inget :/ fick fotont istället. Men jättekul att vara med sötan!
Nu har jag suttit och faktiskt klarat av att plugga datorteori. Och ska läsa om Idrotten snart. Har tre lektioner imorgon varav de två sista båda är prov. GR8!
goda gärningar på datorkunskapen och engelskan idag. Fixade USB minnena med info om rudbeck(5 st) och vek massa informations lappar till öppethus. Inte så jättekul .. men ändå.
Värsta chill att vi inte behöver gå på öppethus på lördag om vi hjälper till att ställa iordning i salarna på fredag. För nu har vi ingen estetisk verksamhet, så slutar typ vid 14 på fredag och är komplediga för det hela måndagen + nån dag i juni :P

haha gamla bilder på mig och lotta är ju värt! knasigt att vi alltid är på samma sida om varandra.

puss!



Årets första..

.. skinkmackor käkade jag nyss! och dessutom drack jag julmust till.
Julkänsla<3<3 haha *IknowImfat*
Precis som jag nämnde så var det en väldigt skön dag idag. Började 9.45 men John anlände inte förrens en kvart senare i sin söta cykelhjälm. Så vi kollade på "Stand by me" ganska okej, men påminde mig om att jag har svårt att kolla på film tidigt på morgonen. Somnade typ :P. Iallafall, Efter skolan drog jag och lotta till stan där jag skulle kolla present till mamma och hon skulle prova en skjorta på Wear It. Så jag köpte iallafall en present som jag tror hon kommer uppskatta, jag skulle göra det iaf!! ^^
Nu måste jag sätta mig och läsa datorkunskap. I hate it so much! men har prov på torsdag ju :/
Imorrn är en fett ovärd dag. Måste upp klockan 6 för att sen ta bussen 07.20 för att börja 8 och sluta 15.30. bläbläblä >.<

pusspuss<3


Ny design!

Nu har jag fixat en ny design äntligen! kommer bli lite små ändringar allt eftersom :)
Hope you like it!
<3
(om den inte dykt upp än så är den påväg)

Julafton om en månad!

Tusan va det ska snöa. Snöar seriöst konstant och har väl blivit nån (några?) decimeter snö ute. Värst är väl i sthlm, hörde från älskling att det var fleera decimeter och gick inte att komma ut. Illa.
Förra året var det typ ingen snö alls och nu helt plötsligt hur mycket som helst?
Har börjat bussa nu, helt meningslöst att cykla. Men är ändå lite anti buss. De kommer aldrig när de ska komma, och när man är typ två meter från busshållplatsen och ändå vinkar som en dåre att man ska med kör de förbi.
Det hände idag när jag och lotta skulle åka. satans bussar. Fast går ju inte att cykla i ett tjocktlager snö med hal is under ändå så.

Volleyboll idag på idrotten, har inget illa att säga om det egentligen, men vi körde någon udda variant som mer liknade pingis. Så vad händer? Jo ja får en superspeedad boll rätt på mitt lillfinger, och kan inte hålla fingret rakt nu :(
så nu är jag på ganska surt humör.
Men det som håller mig glad är att vi bara har två lektioner + film imorron, sen ska jag ge mig ut och jaga present till mamma som fyller ... nästa torsdag? ajdå, borde veta detta. Men den 4:e iallafall. Men kan tyvärr inte säga vad jag ska köpa, för det första vet jag inte och sen läser mamma min blogg nuförtiden >__<

Kvällen består iallafall av att jag ska plugga på lite om datorkunskapen och sen lägga mig och läsa ur en bok jag lånat
"Pojken som kallas Det" ruskigt bra, rekommenderas fast än jag bara läst de första 15 sidorna.
Sen blir det Boston Tea Party!

KissnHugs<3

I miss you <3

21 + snö

Alla människor har olika åsikter om snön. Vissa älskar snö, andra hatar den. Kan inte säga att jag tillhör i nån av de kategorierna men tycker snön är obligatorisk kring jul och nyår. Men innan och efter är onödigt. När nysnön kommer och isen ligger kvar under lyckas jag alltid snubbla, trilla med cykeln .. allt som går. Så det är onödigt. Men en jul utan snö är som en midsommar utan smågrodorna tycker jag. Det är ju typiskt med snö kring slutet av december. Jädrarns växthuseffekt!

 

                          


haha njae kanske inte så modemedveten heela tiden!
Men när det är kallt så är det, oavsett om ens raggsockor är rosa och gröna. 
Krille tyckte att det var sexigt, men anade en viss ironi i hans röst. Måste börja ha mina vinterstövlar nu. Funkar inte bra med björnborg på vintern.
Too cold!  
    


Nu när det är vinter och man inte kan vara ute och sola så tycker jag att det absolut mysigaste är att ha på sig de absolut mysigaste kläderna man kan hitta och gosa ner sig i sängen och se en bra film! det var vad jag gjorde idag. Såg "21" som handlar om Ben Campbell som i stort sätt är ett geni, och har högsta betyg i skolan. Men kan inte söka in till det universitetet han vill för att det kostar för mycket. En dag kommer hans mattelärare att prata om att Ben ska vara med i en pokerklubb där de lär sig allt om poker och åker till Lasvegas för att tjäna massor av miljoner, Ben börjar då se stora möjligheter i detta..
Ruskigt bra varen! :)

Ordklasser = Huvudvärk

Rubriken says it all typ.
Har suttit och pluggat klart alla prepositioner,verb,adverb och sååå vidare.
Sitter kanske ganska bra nu men har fått en rejäl dunkande huvudvärk och jag skäms inte att skylla allt på just ordklasserna. Men jaja, Dagen i helhet var ganska okej faktiskt, hade bara tre lektioner idag. Men världens fetaste håltimme där jag och miranda gick loss på trötthet. Idrotten va värd, ja och lotta höll i uppvärmningen.

För er som är intresserade luktar jag billig herrparfym om mina ben. Anledningen var för att mitt rakskum var slut så snodde jag av pappas (ica's blåa shaving foam). Haha fick ta på typ halva flaskan för att det skulle funka :P

Imorrn kommer älskling!! hoppas inte mina ben luktar som de gör nu, imorrn.. då lär väl han få helt fel tankar ^^
Iallafall så längtar jag så mycket!

PoK <3

Mycket kär i
Iggy - somewhere over the rainbow
Skillet - Comatose

Dagens låt!

Dagens låt blir av en myycket kär sångare nämligen Adam Gontier från 3dg! Listen and enjoy
Dock är inte detta den officiella videon, den hittar du här :
 http://www.youtube.com/watch?v=Uu9uxGP5nL0
 
I don't care - Apocalyptica ft. Adam Gontier

Stan!

Idag var en onsdag som vilken annan onsdag i stort sett. Hade datorkunskap,matte,historia,lunch,språk,sam och Engelska. Provet på engelskan gick faktiskt vägen. Kunde alla typ 45 oregelbundna verb! framgången är stoor ^^
Efter skolan skulle jag möta upp mamma utanför träffpunkt, när jag slutade var klockan 15. Och hon skulle komma 15.30.
Så lotta satt och vänta med mig på skolan, söt som hon är <3
Sen var det bara att ge sig av ut (nämnde jag att det va snöstorm idag?) och ställa sig där och vänta för länge! hon var typ tjugo minuter försenad! Efter dessa tjugo minuter och sönderfrysta händer+näsa så drog vi till bankomaten, och eftersom jag hade haft en lång dag, jag var trött, jag frös och det ända jag längtat till va att shoppa, så funkar ju inte den, utan just mitt kort är "tillfälligt fel" på. Så inga pengar där.
Men som tur var hade mamma så det räckte precis till jeansleggingsen, tjockatightsen och nagellacken! *puss på kinden*

Provade nyårsstass också, så har nästan klurat ut hur jag ska
se ut på jul+nyår nu :)
   

Ääälskar detta nagellack! nu när mina naglar blivit cuttade (may them rest in peace) så har jag tagit sneppet från manikyr till djupblått! totaly nice, och bara 40 spänn på kicks!

Tisdag

.. är snart påväg att ta slut för min del, borde egentligen blivit en aning tidigare men ack nej.
Varför inte, är pågrund av att jag suttit konstant sedan jag kom hem från skolan med inget annat än :
läxor,läxor och läxor.
ärligt talat så var Idag en sån dag som jag ville pluggvägra, ligga i sängen och kolla på random teve...
men nejdå, mina underbara drömmar krossades genast utav en hetsig mamma.
Men känns ändå som jag kan det mesta om datorteorin nu. Ska ju plugga in typ 200 olika "datorord" tills på torsdag.
Imorrn har jag engelskaprov vilket jag tror kommer gå utmärkt, men många gånger när jag säger så går det helt åt helvete. Så jag säger inget. Sen har jag en redovisning (på en minut) om James Cook...

Det enda speciella som hände idag var på engelskan då vi delvis kollade på ett avsnitt av the simpsons,
nämligen så att våran lärare tycker att skaparna till serien är "geniuses!" ^^


Imorrn blire stan med mams!<3

pussaar <3

Dun dun duuuuuuuh

Känner att det inte har varit en så händelserik dag, Förutom!
-att jag fick reda på mitt betyg från min UUUUNNDERBARA ... not, svenska lärare.
-Körde "slakteri bandy" på idrotten
-och så har en nyårsfest planerats.

Ann-Christine, Hitler, Tant, Djävul .. ja en "kär" svenska lärare har många namn.
Idag hade vi ett "resultat samtal" hon och jag, om vad jag fått på senaste proven, redovisningar osv..
Gissa vad hon sa??
"Jadu.. sofia, det verkar ha gått bra hittills, och bäst resultat fick du på muntliga bokredovisningen. Gillar du att ha muntligt?
i betyg nu ligger du runt, G+"
I stort sätt hela högstadiet hade jag MVG.
Fattar ni hur ont det gör? jag är den som är bäst på svenska i min familj, alltid när någon måste skriva en CV, eller en uppsatts eller vad som helst. är JAG den som rättar!
Svenska är ett av de enda ämnena jag faktiskt fattat tycke för och tycker jag är bra i.
Och det bästa var min muntliga redovisning?
Jag hatar att redovisa in för folk, plus att jag tyckte att jag ansträngt mig minst med det.

Jajja, försöker lugna ner mig..
Så, Idrotten idag vad "Fruktansvärt-jobbigt-svettig-slaktande konditionspass med ..innebandy" som vår idrottslärare påstod. Kul faktiskt och lite ansträngande, men inte riktigt som han uttryckte sig. (jag gjorde mål!!)

Linnéa har fått för sig att vi ska hyra en lokal på nyår och festa där, hon, lotta, mirre,anna jag och krille.
DOCK har vi inte tillgång till lokal,champange eller typ fest i det stora hela.. Så good luck honey ^^
Blir ett tält på stortorget, säger bara det!


sega söndag

Har suttit och pluggat datorteori sen typ 12 imorse. Men är väl sån skit man får ta när man inte pluggar annars.
Känns ändå inte som jag kan nått. *buhu*
Ikväll måste jag träna på engelskan också. "hej-jag-har-inget-liv" typ
Snackade med elinan nyss, Miss her alooooot<3

Jaja återgår till pluggandet nu (y)

Förresten märkte jag att det va en snarlik snöstorm ute förut :O

Linslusen

Ungefär vid den här tiden borde jag egentligen sitta och råläsa allt som har med datorteori och -terminologi att göra.
Funkar inte så bra nej. Istället lyssnar jag på musik, städar och fotar.
Ikväll kommer Lille-bell, Mammas kusin hit med hennes man. Så har ju ursäkter iallafall även om jag kuggar provet :P
Men ska kanske börja kolla lite.
Har en mjukislördag idag btw :D mjukisbyxor är mitt liv!
Men nu ska fia (försöka) vara lite seriös och plugga.

Kisses <3

    

Silly? REALLY!

Visst hade Roxette och Gyllene tider sin tid i rampljuset.
Gessle fyller liksom 50 år nästa år, (wikipedia) och han gör en sån här låt? ålderskris? eller bara vill få ihop lite extra julpengar? Förut var det lite akustisk-svensk-fikus musik och nu detta??
Precis som man säger så borde man lägga av när man är på topp. Gäller även dig gessle!!
Och handlingen i videon har jag inte förstått mig på.. En kille som är typ rädd för att sjunga karaoke tills han möter en kanin man som "psykar" honom till att sjunga.
kolla och döm själva :P



Silly, really .. haha passande namn för låten :P

Fredag + Cheesecake

Nu vart jag precis klar med att baka en cheesecake med mamma. Det kommer hit folk imorrn kväll så var därför.
Älskar att baka, men cheesecake är barnsligt lätt att göra och tar typ 10 minuter :P
Ne, snart ska ja baka chocolate-chip cookies!
Haha ja älskar att baka och bjuda på, men inte äta själv ^^

Som vanligt blir det nog massa plugg den här helgen också, för har 2 engelska prov och ett stort datorprov nästa vecka. Men ska prioritera min ledighet också. Annars lär jag ju bli sinnessjuk!

Nu ska jag nog återgå till sängen och kolla på nån film.
Puss <3




Sjuk?

..är det sista jag vill bli nu. Har inte sovit så värst bra och fryser exakt hela tiden! nu har jag börjat bli täppt i näsan och fått halsont. Icke bra :/
Idag va ensåndär vanlig dag, hade tre lektioner, Matte,Datorkunskap och Idrott.
Efter det hängde jag med Lotta till stan, kollade upp byxorna, och skorna som ja snackade om förut.
Skorna lär det nog inte bli nu, De är mer höst/vår modell, och känner att jag vill ha det varmaste+tjockaste som går att finna nu. Byxorna hittade jag inte, men istället hade de världens urval av jeansleggings. Vill ha!

Efter det tog vi en promenad i det blöta vädret. Nice med pratstund  och försöka få ankornas uppmärksamhet :
"VAA GLOOOR DUUU PÅÅÅÅ??" ^^ funstuff
När jag kom hem så slocknade jag i 1½ timme typ. Det va nice, länge sedan det hände.

Imorrn är det äntligen freeeedaaag! Im happii :)

Pusshej<3

miss my blond hair alittle ...

vill haa!

Känner bara att jag måste shoppa snart, var ett tag sedan nu och känner nästan hur det kryper under huden när jag inte har pengar och måste vänta en vecka till. Kollar runt på internet och hittar massa grejor jag verkligen vill ha!. Så ska väl med mamma på stan snart I hope (a).
Hittade dessa från Lindex, Bikbok, dinsko och bianco.
 Är lite fundersam på byxorna, gillar den slitna rockiga stilen, men lite föör slitna kanske? what do u think?
Skjortan är ett måste för de jag har är förstora :/
Linnet är från Lindex och är av paljetter tror jag.
Så snyggt! funderar på att ha nått sånt under nyår.
Men det kommer senare ;)
Väskan är från bianco och har kollat på den i verkligheten också, för snygg!! gief <3
bootsen är nästan ankel höga och man får jättesmå fötter i dem, dock är det väldigt smal klack så lite svårt att ha i vinter.
Och nitarmband måste jag inskaffa snart. Det är bra att det är jul snart och att man har generösa föräldrar/pojkvän ^^

Cold November rain
So never mind the darkness we still can find a way 'cause nothin' lasts forever even cold November rain...

   

..så går en låt med guns and roses som ironiska lilla jag lyssnar på just nu.  Känns som rena motsatsen just nu iaf.
Efter veckans segaste dag (när jag går från 8.00-15.30 med 5 minuters raster mellan lektionerna) och när jag äntligen haft engelska, där vi skulle redovisa en berättelse vi hittat på utfrån en bild, så tar jag på mig min ybertunna skinnjacka, och mössan. För en gångskull var min väska i stort sätt tom, bara lysen plånbok nycklar mobil typ.
Så öppnar jag dörren och vad får man se?
SPÖÖÖÖÖREGN!
det var nästan helt kolsvart ute och regnade som i en dusch! seriöst.
Tänkte att min far skulle vara lite givmild och hämta mig med tanke på vädret, svarade han när jag ringde kanske? nejdå.
så var bara att cykla hem.
Praktiskt taget hade mina jeans gått från ljusblåa till marinblåa och min mössa gick att vrida ur som en disktrasa typ.

Men har lugnat ner mig lite nu. Ska inte plugga ett skit idag som en slags kompensation till mig själv ^^

Btw, Bilden till höger ska föreställa mig när jag kom hem. Dock ser det ut som jag är halslös, vilket jag faktiskt inte är.
och röd i ansiktet är för att jag typ var det ^^ typ ilska + att det va kallt ute = få röda kinder. (blåa prickarna är vattendroppar! få inte för er nått annat :P)

Skrämmer mig hur mycket skills jag har på paint ibland ..

IT- dagen

duktigt att vara uppe största delen av natten för att kolla serier när man nu är helt körd.
Känt att jag varit ovanligt pigg på kvällarna och död på mornarna. Strange.

Idag var som alla andra dagar förutom att vi va på IT-dagen på eftermiddan.
När vi kom dit var det rena bollhavet av 50plussare, "syjuntan för gubbar" ^^
Sen glömde vi vart vi skulle vara, och fick reda från Per (våran data lärare) att vi skulle vara i andra delen av byggnaden och vi hade två minuter på oss att ta oss dit. *score*
När vi väl satt där var det 45 minuters prat om virituella möten. FUN!

vad fick jag ut av föreläsningen?
gratis pennor och frukt!


Ödesdag för gurkan

Dagens I-landsproblem, vi vet inte hur vi vill ha våra gurkor, snea? raka?
Ja vet inte om ni kanske tänker på det. Stora frågor EU har att handskas med.
Och detta ska vara aftonbladets scoop?
Läser om hur folk blir mördade, förlorar sina jobb och hur våra korallrev skövlas.
Men vem bryr sig när gurkan får vara sne på onsdag!

EU kanske släpper greppet om hur gurkorna ska se ut.
På onsdag röstar förvaltningskommittén om att dra ner på antalet produkter som berörs av EU:s tvingande normer.

Reglerna om gurkornas eventuella krokiga former har vållat en del munterhet genom åren. För att kunna hamna i högsta kvalitetsgruppen – klass extra – ska gurkan bland annat vara i stort sett rak.
– Men det är lite olyckligt om man bara pratar om att gurkan är rak eller inte. Det handlar även om kvaliteten på gurkan i övrigt, förklarar Kristina Mattsson, handläggare på Jordbruksverket.

är det ett skämt?! Har de brist på sysselsättning?


Vart är denna värld påväg?!

Middags bordet är veckans egentligen enda samlingsplats som vi har under vardagarna,
Mamma börjar oftast tidigare än mig, pappa sover när jag är uppe och på kvällarna pluggar jag (dvs sitter vid datorn eller kollar teve) och de kollar film. Så ofta har vi långa diskussioner om vettiga saker, alla berättar om dagen osv.

Dock kom min pappa att tala om nått helt annat
"Jo nu vare ju såhär att ja va inne på min Facebook idag och sen såg jag att några ville bli vän med mig..."
Inte nog med att min 75åriga farbror har facebook NU HAR MIN EGEN FADER EN OCKSÅ!
Sen började de prata om facebook, och då drog jag en "aha, snart skaffar ni väl blogg,bdb och hela skiten"
Då kom mamma "Ja, jag funderar på att skaffa blogg. Ska nog börja läsa din också"
Får typ censurera allt nu.

Puss<3

Sovmorron!

hehe börjar 11.25 idag med spanska (a)
Meningen att vi skulle kolla nyheterna igår kväll eller imorse istället för att ha sam.
fail på mig att gå och fråga pappa om nått viktigt har hänt. Han typ .. "eh ne?"
så jag vet så mkt just nu ^^
Nu ska ja snart iväg till bussfan!
Pöööss<3

Farsdag!

Nej, ja vet vart inte mycket skrivande igår
men somsagt så kom L-G, theo, maya och Peter hit på förmiddagen för att fira en tidig farsdag.
Theo och maya är guldvärda! de satt på min säng och kollade i leksaksaffär tidningar efter julklappar.
Såklart ville Theo ha den värsta av de värsta. En dinosaurie "värld" för typ 600 spänn medans maya nöjde sig med en barbie. Efter det kollade vi på Djungelboken, de började brottas runt på golvet och Maya vart fascinerad av mina raggsockor.
Puss på dem ;*
På eftermiddagen+kvällen skrev jag klart uppsatsen, tro det eller ej ^^
Blev nöjd jadå :)

Sov inte mkt inatt så känner mig dryg. Skulle tagit en lång promenad idag men NEJ istället försökte jag sova. Låg i 2 timmar och försökte men funkade inte.
Har inte bra tålamod när det kommer till att sova. Fett jobbigt :/

Idag firade jag pappa så han fick en pyjamas och mössa.

"Jag har också en sån där kamera" sa theo när jag fotade dem, maya var mest inne i djungelboken och sina barbiesar.
Mamma och Pappa firade farsdag med muffinsar och tårta, jag firade med leverpastejsmacka!

If I were a boy, I swear I'd be a better man

började nästan gråta när jag låg och lyssna på den här låten igår <3
Videon är asbra också.
Beyoncé är ju bara för snygg och bra :)



palla "chris brown super gay moment" ^^

Ny stilmall på g

Har nästan svårt att hålla ögonen öppna nu. Så sjukt trött efter denna veckan.
Försöker mig på att fixa en ny header men kom på att det inte går bra när man är tillräckligt trött.
Lär väl dessutom sova tidigt då släkten kommer vid 11.00 imorrn! måste upp vid tio >.<

gör det för theo och maja <3

Natti <3

Flashbacks

haha åh va det är kul att se tillbaka på gamla bilder man hittar lite här och var i mapparna.
Denna gång hittade jag några förskräckligt inte i närheten vackra bilder på mig.
Egentligen strängt förbud att visas, men varför inte. om jag lyckas glädja någon så ^^

bilden i mitten är äldst, från typ 5an?  längs till höger är från 2004 (dock inte så skarp då den är tagen med en urusel gammal webbkamera) och vänster från 2005


Äntligen helg! .. eller?

För vissa..
Ingen skola på två dagar! Sova hela dagen och chilla framför en film, gå på stan va med polare.

För mig..

  1. Sitta pressad vid datorn och skriva en historia uppsatts om häxprocessen på 3 sidor. har jag börjat? knappast?
  2. Träna på engelskaredovisning.
  3. Spanska glosor
  4. Matte
Can life be any better?!

Imorgon kommer ju mina syskon hit och ska ha en tidigt farsdag firande.
På söndag kommer mammas kusin hit.
Folk kommer ha roligt medans jag blir tvungen att sitta här, precis HÄR.
I can only blame myself >__<

SATC<3

Okejdå, datOR provet gick inte bra, överhuvudtaget.
Varför?
Jo för som jag nämnt förut har jag cellskräck och mår illa av att vara i små utrymmen.
Var tror ni vi hade provet? Jo, i minsta rummet utan fönster, inget syre, plus att typ 20 datorer snurrade på så att det vart ännu mer kvavt. Stress,stress,stress. Sen skulle Per sätta igång en "så lång tid har du kvar på dig" klocka som räknade ner på storbild. Sen funkade inget för mig. Texten ville sig inte stycke indelningen vart bajs av och .. jo hela provet. förvånar mig ICKE om jag får typ 0,0 poäng :(
it sux so much att veta hur jävla dåligt det gått.

Men men,
Det som räddade min dag var när jag satte mig bänkad framför Sex and the city the movie med mjölk och kakor, Inte för att jag egentligen förtjänade det men mådde så dåligt, and it made my day so :P

Haha vissa lär väl tycka att jag är patetisk, men första gången det verkligen har gått rent åt helvete på ett prov för min del.

aja puss på er <3<3 skriver gladare inlägg imorrn ^^ promise!



Dunno why men lyssnar konstant på Savage Garden - I want you nuförtin!
It makes me happiiii

kvällsmys

Tror jag är påväg att ta mig in på sjukstigen nu..
Det kan inte vara pågrund av detta iskalla väder? neeejdå! åh *frostskador*
Sitter i mjukiskläder,flis och mössa, ändå fryser ja som en jävla gnu i en isvak.
Ne nu är det värme som ska skapas! Om det fortfarande är så här jäklarns kallt imorron åker dunjackan fram!
När jag kom hem från skolan var det första jag gjorde att värma en kopp blåbärs te och skiva upp apelsin skivor(C-vitamiiin<3) Sen tog jag mig makten att ta en tupplur i en halvtimme typ.
Ska göra allt för att inte bli sjuk nu!!
Justfan .. har dataprov imorrn.




Russell Brand!

Nu ryktas det om att Russell Brand ska spela Jack Sparrows lillebror i Pirates of the Carribean 4!
Han har fått ett kontrakt på 60 miljoner dollar för rollen

– Ingen roll skulle kunna vara mer perfekt för honom. Han har redan en hel del av Jack Sparrows manér i sin egen person. Tanken är att Russell ska fullända familjelinjen vid sidan av Johnny Depps karaktär och Keith Richards roll som deras pappa, säger en källa inom produktionen till The Sun.



För er som inte vet vem Russell är så var han värd för MTV VMA

Vill du få upp den? ropa på mig.

tänk att min mamma var den som fick mig att lyfta på mungiporna för första gången på länge ..
"Fia, kan inte du komma hit och hjälpa mig få upp den?"
Men tyvärr är det inte så roligt som man kan tro, hon talar nämligen om en fil hon skickat till pappas e-post som vägrar öppna sig..
hon fattade dock inte själv vad det roliga var.


För övrigt så är det så bra det kan vara mellan mig och älskipälsk igen :)<3

Fuck this..

Åh kan denna dagen gå mer fel?
Probably not.
Finns inget värre än kärleks trassel.
Ni vet, det här med att man säger en sak som tas fel och sen bryter helvetet ut.

Men har mina vänner att tacka som verkligen förstår mig och hjälper mig. Hoppas verkligen att det fortsätter som det va förut, för annars vet jag inte om jag klarar mig.
Kan man bli mer patetisk, här sitter jag och gråter över saker jag själv sagt. Öppnat min mun, ord flödat ut och orsakat tjafs.
Känns verkligen i hjärtat när en väldigt älskad person är besviken på en. Mår inte bra.

Men tänker från och med nu sluta ta skit från folk. Särskilt de jag inte känner. Säger bara att ni är välkommna att komma med egna åsikter. Men kommer inte ta åt mig av dem. Varför skulle jag? Finns ingen vettig anledning till det.
Det ända ni vill är att förstöra.

:'(

Mössposing

Tvunget att ha ett fjortismoment med min käraste mössa :D
de är inte redigerade, bara olika ljus på vissa ställen.



mössan är från wedins :)

Fatness!

Kom hem från skolan för ett tag sen, tänka sig att kylan går igenom både mössa,halsduk,vantar,skinnjacka osv ..
Men oboy gör susen mot all kyla!
kände att jag behövde unna mig det idag jadå :)




sommar nostalgi <3

jag fryser om mina fötter,händer, öron, näsa.. det mesta.
Finns det nått jag hatar mest så äre nog kalla, regniga och mörka höst/vinter dagar.
Jag vet att jag tidigare har bekänt att jag älskar dem, men inte när de är så kalla som det är nu.
Ja saknar sommaren! vill bara ha värme och sol nu.

Åh denna sommaren va ju helt underbar <3 vill bara tillbaka dit. skippa allt det kalla och ruskiga och gå direkt till härlig underbar fantastisk ljuvlig sommar.

Saknar språkresan massor. Det var en a lifetime experience. Allt vi gjorde, Va i paris, disneyland,Torquay,The Taylors! och London. När vi tappade bort oss i tunnelbanan, när vi promenerade runt och såg eiffeltornet,triumfbågen,sacre quer och shopping i centrala paris! saknar allt så mycket och speciellt Lyn och Keith Taylor! Kommer aldrig glömma dem.

Efter språkresan åkte vi till Gbg och hyrde en slags "husdel" i en vecka typ. Det finns nog inget bättre än att tillbringa tid med sina föräldrar, och vem säger att man måste åka till andra sidan jorden för att göra det? vi hade det jättemysigt! käkade massor av räkor <3 och shoppade massvis.

Men vad kan slå att tillbringa tid med den man älskar mest av allt på jorden och man gör allting för? När vi var i stugan och hade det jättemysigt ute i vår egna stuga. I miss it so much<3 Allt vi gjorde från att bada i regnet till att spela minigolf. Om någonting verkligen gjorde min sommar så var det min pojkvän<3

Scaryparty

Fett kul igår! och ja är seeg och trött i massor idag :/

hela dagen igår och förrgår gick åt till att fixa,städa,baka,inhandla,planera osv.
Mamma va typ helt galen, hon ville att allt skulle vara peeerfekt och hade typ schema lagt allt hon skulle göra...
aja, men resultatet blev great.
städade hela mitt rum (såhär rent har det aldrig varit!) myste till det i vardagsrummet and so on.
Jag var då "den-besatta-katten-med-en-väldigt-lekbar-svans"
Sara var mumie,Lotta var en docka, elina och frida var häxor, linnea och miranda var typ vampyrer och andrea kanin.
Under kvällen käka vi tacos (oerhört läskigt) och mina cupcakes! de gick hem ju ^^
plus en maaaaaaaaaaaaaassa godis,chips,cider U name it we ate it!
När päronen kom hem skrämde mamma skiten ur alla (förutom jag som asgarva när hon hoppade fram med en scream mask på sig) vissa började nästan gråta(6)

Vi kolla på "house on haunted hill", "the grudge","sagan om.." och "devil's diary" sen slocknade vi vid 3 tiden.
Vissa skulle upp tidigt idag så vaknade vid typ tio -.- och sen käka vi frulle tsm.
Sen vare bara att packa ihop sakerna och så drog de hem :/

Vi måste göra om det<3<3<3<3 love u gaals







RSS 2.0